top of page

Időpontfoglalás menete

Az időpontfoglalás menetéről szóló részletes tájékoztató

Időpontfoglalás a weboldalonkereszül pár kattintással egyszerűen elérhető, így számodra könyebbé téve az általad kiválasztott szolgáltatás foglalását.

A szolgáltatás menüpontban, válaszd ki a kívánt szolgáltatást, majd a neked megfelő dátumot és időpontot kitudod választani. 

Itt a szükséges adatokat kérlek add meg, melyet az online foglalás menete kér.

Ezután, nekem és neked is automatikusan a rendszer kiküldi a szolgáltatásról az információkat, az általad megadott e-mail címre.

Fontos, hogy valós adatokat adj meg kérlek!!

Az emailben minden számodra fontos információ szerepel, mely tartalmaza a címet, illetve a szolgáltatás díját is.

A foglalásod az email kiküldésével megerősítésre kerül, így az én naptáramba is ez automatikusan bekerül. Ezt a Te naptáradba is beteszi, emellett értesítést kapsz a szolgáltatás időpontja előtt.

Ebben az e-mailben szerepel a lemondással kapcsolatos szabályzat is, melyet kérlek olvass át részletesen, illetve vedd figyelembe a lemondással kapcsolatos szabályzatot is.


 

Késés esetén

Az idő ugyanúgy fontos számunkra is, mint neked, ezért:

  • több mint 10 perc késés esetén  mérlegelem a rendelkezésre álló időt, a legoptimálisabb szolgáltatást fogjom neked elvégezni

  • több mint 20 perc késés esetén, abban az esetben, ha  a szakember úgy ítéli meg, hogy a szolgáltatás a fennmaradó időben már nem végezhető el, akkor új időpontot egyeztetünk Veled

  • abban az esetben, ha az új időpontban nem jelenik meg, akkor a következő megjelenésekor az elmulasztott szolgáltatás értékének 100%-át köteles megtéríteni A THE BROW BOUTIQUE ACADEMY számára.

  • Ha a szolgáltatásod időben kerül lemondásra, akkor természetesen törlésre kerül, díj megfizetése nélkül és új időpontot egyeztethetünk

  • abban az esetben ha többször előfordul időpontfoglalás és  többszöri előfordult, hogy nem jelenik meg a vendég, így nem áll módunkban újabb időpontot adni, ez ügyben megértést köszönöm

Abban az esetben ha mi mondjuk le az időpontot

Egy apró ajándékkal kedveskedünk vendégeinknek, ezzel megköszönve rugalmasságukat.

Fizetési lehetőségek

A the Brow Boutique Academy-n lehetőség van  a szolgáltatás díját készpénzben, illetve bankkártyás, vagy banki átutalással a helyszínen kifizetni.

Ha bármi kérdés felmerül, bővebben a thebrowboutiqueacademy@gmail.com e-mail címen tudtok információt kérni.

köszönettel

The Brow Boutique Academy

bottom of page